Kırşehir Belediyesi ve AK Parti teşkilatından AA'ya ziyaret

Kırşehir Belediyesi ve AK Parti teşkilatından AA'ya ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, Anadolu Ajansı Kırşehir Bürosu'nu ziyaret...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, Anadolu Ajansı Kırşehir Bürosu'nu ziyaret etti.

Bahçeci, ziyaretinde kent merkezinde yapılan yatırımlar ve uyguladıkları projelerle ilgili bilgi verdi. Göreve geldikleri 2009 yılından itibaren geçen 9 yıllık sürede dedikodulara aldırış etmeden hizmet odaklı çalıştıklarını belirten Bahçeci, yaptıkları ve yapacakları icraatların ulusal ve yerel basında yer almasına önem verdiklerini ifade etti.

Anadolu Ajansı'nın Kırşehir'deki yatırımlar ve projelerin kentin ve Türkiye'nin gündemine taşınmasında hep olumlu katkılar yaptığını dile getiren Bahçeci, yerel ve ulusal basın kuruluşlarını ziyaret ederek bilgilendirmeler yaptıklarını aktardı.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Aslan da, kongre ile göreve geldiklerini anımsatarak, bu kapsamda basın yayın kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirtti.

Ziyarete, İl Başkan Yardımcıları Berat Bıçakçı ve Murat Seyitgazi de eşlik etti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :