Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci:

Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci:

"Şehrimizin ana arterlerinde 30 yıldır el atılmamış altyapı çalışmaları, kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu, jeotermal ve elektrik hatları yenileniyor"

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, şehrin ana arterlerinde 30 yıldır el atılmayan kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu, jeotermal ve elektrik hatlarının yenilendiğini belirtti.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Anadolu'nun parlayan yıldızı Kırşehir'in 14 mahallesinde hizmet üretmeye devam ettiklerini belirterek, göreve geldikleri günden bugüne kadarki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Genç, yaşlı, kadın, çocuk demeden her bir ferdine yarayacak en hızlı ulaşılabilir hizmetler için projeler ürettiklerini dile getiren Bahçeci, "Prestij caddelerimize, yollar, kaldırımlar, parklar kazandırarak Kırşehir’lilerin diledikleri yere daha hızlı ulaşmalarını istedik. Şehrin estetiğine önem vererek Cacabey Meydanı ve Kent Park ve Aşıkpaşa Masa parklarımızla, Cumhuriyet tarihinin ilk külliyesi Ahi Evran Külliyesini ve birbirinden güzel eserler kazandırdık." ifadelerini kullandı.

Bahçelievler, Kervansaray Mahalle konaklarını hizmete açtıklarını vurgulayan Bahçeci, buralardan genç, yaşlı, çocuk, kadın, erkek herkesin istifade ettiğine değinerek, öğrenciler için kurslar, kadınlar için dikiş, nakış kursları, spor aktiviteleri, emekliler için sosyal alan, gençler için müzik, tiyatro kursları açtıklarını bildirdi.

Birçok mahallede altyapı sorunlarının çözümü için çalıştıklarına dikkati çeken Bahçeci, şunları kaydetti:

"14 mahallemize eşit hizmet ettik. Hiçbir mahallemizde altyapı sorunu kalmadı. Altyapı sorunu olmayan mahallelerimizde kaldırım, yol ve sert zemin çalışmalarını yapıyoruz. Altyapısı biten bütün yollarımızda uzun yıllar kullanılacak olan kaliteli ve konforlu asfalt çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 8 yıl boyunca mahalle aralarında titizlikle çalışmalarımızı sürdürdük. Mahalle aralarındaki çalışmalardan sonra ana yollarda da ciddi çalışmalar, ciddi yatırımlar başlattık. Altyapıyı bitirmeden üst yapı yapmamak gerekiyor. Şuan da şehrimizin ana arterlerinde 30 yıldır el atılmamış altyapı çalışmaları; kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu, jeotermal ve elektrik hatları yenileniyor.Bu çalışmalar bittikten sonra buralarda da asfaltlama çalışmalarımız olacak."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :