Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci:

Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci:

"Hizmetlerimizle şehrin geleceğine yönelik önemli adımlar atıyoruz"

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, hizmetleriyle şehrin geleceğine yönelik önemli adımlar attıklarını belirtti.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Aşıkpaşa Mahallesi, Şehit Ahmet Doğangün ve Zübeyde Hanım caddelerinde yapılan asfaltlama ve park çalışmalarını yerinde incelediğini, esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşların fikirlerini aldığını bildirdi.

Vatandaşların taleplerinin yerel yönetimler için önemli olduğunu ve çalışmanın yanı sıra ortak akılla hareket edilmesi, hesap verilmesi gerektiğini vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Ana caddelerin yanı sıra mahallelerde de asfaltlama çalışmalarını sürdürüyoruz. En büyük amacımız Kırşehir için hep en iyisini, en güzelini yapmak. Bütün bu projeler bittiğinde Kırşehir Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerinden biri olacak. Bitirdiğimiz projeleri hiçbir zaman yeterli görmedik. Kırşehir'e hizmet etmek için genç bir ekiple gece gündüz çalışıyoruz. Projeleri gerçekleştirmek ne kadar önemliyse, bittiğinde bu projeleri hayata geçirebilmek ve sahiplenmek de çok önemli. Biz projelerimizi yaparken bütün bu unsurlara dikkat ediyoruz."

Bahçeci, Kırşehir'in yaşanabilir, değişen, gelişen ve modern bir şehir olması yolunda adımlar atarak çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayarak, "Hizmetlerimizle şehrin geleceğine yönelik önemli adımlar atıyoruz. Ortak akılla hareket ediyor, vatandaşımızın taleplerine göre projeler üretiyoruz." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :