Kırklareli'nde cinsel istismar davası

Kırklareli'nde cinsel istismar davası

İki lise öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 14 yıldan 31 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan tutuklu sanık E. D, hakim karşısına çıktı- Yurt görevlisi sanık E. D, hakkındaki iddiaları reddederken psikolog eşliğinde ifadeleri alına

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nde iki öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen yurt görevlisinin yargılamasına devam edildi.

Kırklareli Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, bir öğrenci yurdunda kalan lise öğrencileri O.D. ile T.D.D. ve "Çocuğun nitelikli cinsel istismarına kalkışma", ''zincirleme nitelikte sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı'' suçlamasıyla 14 yıldan 31 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan tutuklu sanık E.D. ile avukatlar katıldı.

Mağdur O.D ve T.D.D'nin duruşma salonundaki ifadeleri psikolog eşliğinde alındı. Mağdur O.D, arkadaşı T.D.D ile birlikte sanık E.D'nin otomobili ile gezdirmek bahanesiyle kendilerini taciz ettiğini ileri sürdü.

Sanık E.D. de savunmasında, hakkındaki suçlamaları kabul etmediğini söyledi.

Sanık avukatı Zeki Kılıç ise, savunmasında, müvekkili hakkında yapılan suçlamaların doğruyu yansıtmadığını ileri sürdü.

Sanık avukatı Kılıç'ın süre talep etmesinin ardından duruşma başka bir tarihe ertelendi.

Duruşmaya CHP Kırklareli Milletvekilleri Türabi Kayan, Vecdi Gündoğdu, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ile partililer dinleyici olarak katıldı.

Duruşmanın ardından Yüceer de adliye binası önünde yaptığı basın açıklamasında, olayın son derece utanç verici olduğunu söyledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :