Kırklareli Belediyesinin toplu açılış ve temel atma töreni

Kırklareli Belediyesinin toplu açılış ve temel atma töreni

Törene CHP Genel Başkan Yardımcıları Haluk Koç, Seyit Torun ile Faik Öztrak katıldı

KIRKLARELİ (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, CHP'nin terör örgütünün hiçbir elemanını yanına ve karşısına alıp oturmadığını bildirdi.

Kırklareli Belediyesince Atatürk Spor Salonunda düzenlenen partiye katılım, toplu açılış ve temel atma töreninde konuşan Koç, yakın tarihini bilmeyen milletlerin geleceklerini kuramayacağını, Türk milletinin tarihini iyi bildiğini, bu topraklarda verilmiş en kutsal, mukaddes, onurlu, haysiyetli ve en haklı savaşın Kurtuluş Savaşı olduğunu söyledi.

Cumhuriyet ittifakına ilişkin de değerlendirme yapan Koç, bazı partilerin ittifaklarının çıkar amaçlı olduğunu, bir partinin, bir başka partiye iltica ettiğini savunarak, şöyle devam etti:

" 'Bittim, tükendim' diyor. 'Nasıl olsa parmak sayısı bizde, şu yüzde 10 işini aşalım ben koltuğumu koruyayım senin de bana vereceğin görevi yapayım böylece idare edelim' diyor. Bu olsa olsa bir şeytan ittifakıdır. Bakın şeytan bile bunları görse kesinlikle emekliliğini ister. Artık 'bana bu dünyada görev falan kalmadı' der."

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Türkiye'nin güvenliği için Mehmetçiğin mücadele ettiğini, Türk milletinin bu ülke topraklarının kıymetini iyi bildiğini belirterek, ''2019'da hepimize çok büyük görevler düşüyor. Normal bir süreç değil bu süreç. Bu süreç Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği cumhuriyete sahip çıkma sürecidir. Bu seçim 2019'da bu ülkeye, demokrasiyi, özgürlüğü ve hukuku getirme seçimidir." değerlendirmesini yaptı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak da şeker fabrikalarının satışına asla izin vermeyeceklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından, partiye yeni üye olanların rozetleri takılarak, 12 tesisin temeli atıldı.

Kırklareli Belediyesinin toplu açılış ve temel atma töreni

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :