Kırıkkale'de şehit aileleri ve gazilere iftar verildi

Kırıkkale'de şehit aileleri ve gazilere iftar verildi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valiliğince şehit aileleri ve gazilere iftar verildi.Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat, bir düğün salonunda düzenlenen...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valiliğince şehit aileleri ve gazilere iftar verildi.

Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat, bir düğün salonunda düzenlenen programa katılan şehit aileleri ve gazileri kapıda karşıladı.

Kolat ve eşi, şehit aileleri ve gazilerin masalarına giderek bir süre sohbet etti.

Bir konuşma yapan Vali Kolat, şehit yakınları ve gazilerin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, bu gün bütün kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileriyle onların yanında olduklarını söyledi.

Şehit aileleri ve gazilerle beraber olmanın, onlara sahip çıkmanın vatana, ülkeye ve bayrağa sahip çıkmak olduğunu vurgulayan Kolat, "Sizin acınız bizim acımızdır, sizin çocuklarınız bizim çocuklarımızdır. Uzun zamandır şehit haberi de almıyoruz. Bu ülkenin birlik ve beraberliği için millet olarak buna her zaman hazır olduğumuzu da belirtmek isterim. Ramazan ayının huzur ve güven içerisinde devam etmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

İftara Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kaya, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir ve İl Müftüsü Bekir Gerek katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı