Kırıkkale'de Ramazan Bayramı tedbirleri

Kırıkkale'de Ramazan Bayramı tedbirleri

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi, kentte vatandaşın huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli tedbirlerin alındığını bildirdi.Belediyeden yapılan...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi, kentte vatandaşın huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli tedbirlerin alındığını bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşın huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli tedbirler alınarak çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği ifade edildi.

Vatandaşların kabir ziyaretlerini rahat bir şekilde yapmaları için Yenimahalle, Yuva, Kırıkköyü mezarlıklarında ilaçlama ekiplerinin haşere ile mücadele çalışmasını gerçekleştirdiğinin vurgulandığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Mezarlıklardaki bakım çalışmalarımız yoğunlaştırıldı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, mezarlık bölgelerinde çalışmalarını sürdürerek çiçeklendirme çalışmaları yapıyor. Şehitliğimizdeki tüm bakımlar, çiçeklendirme çalışmaları, ilaçlama gibi çalışmalar yapılarak bayram ziyaretlerine hazır hale getirildi. Vatandaşların ibadetlerini gerçekleştirdiği yerlerin hijyeni için yapılan temizlik çalışmalarına da hız verildi."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :