Kırıkkale'de "magandalara" geçit verilmeyecek

Kırıkkale'de "magandalara" geçit verilmeyecek

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğünce yürütülen proje kapsamında düğünlerde havaya ateş etmenin önüne geçilmeye çalışıldığı bildirildi.İl Emniyet...

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğünce yürütülen proje kapsamında düğünlerde havaya ateş etmenin önüne geçilmeye çalışıldığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, yaptığı yazılı açıklamada, Sizin Mutluluğunuz Başkalarının Mutsuzluğu Olmasın Projesi'ne dikkat çekerek, bu kapsamında kent merkezi ve ilçelerde vatandaşların huzur ve güvenini sağlamak için her düğüne sivil personel görevlendirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Proje kapsamında 24-25-26 Temmuz'da kent merkezi ve ilçelerdeki 150 düğünde çalışma yapıldı. Çalışmalarda 3'ü kurusıkı olmak üzere 7 tabanca ve 2 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Etiler Mahallesi'nde evinin balkonunda oturan T.T, bacağından yaralandı. Üzerinde silah taşıyan ve ateş edenler hakkında adli ve idari işlemler yapıldı. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için düğünlerle ilgili gerekli çalışmalara devam edilecek. Vatandaşların düğünlerde, silahla havaya ateş etmek isteyenleri yapmamaları hususunda uyarmalarını ve güvenlik görevlilerine yardımcı olmalarını diliyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı