Kırıkkale'de cinayet

Kırıkkale'de cinayet

Keskin ilçesinde hayvan otlatmak üzere evden ayrıldıktan sonra haber alınamayan bir kişinin, silahla vurularak öldürüldüğü belirlendi- Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde hayvan otlatmak üzere evden ayrıldıktan sonra haber alınamayan bir kişinin, silahla vurularak öldürüldüğü ve cesedinin çaya atıldığı tespit edildi.

Alınan bilgiye göre, Efendi köyünde hayvancılıkla uğraşan Mümtaz Kutluca (57), 26 Mart Perşembe günü yaklaşık 200 küçükbaş hayvanını otlatmak için evden ayrıldı. Hayvanlardan bir kısmının akşam saatlerinde köye dönmesine rağmen Kutluca'nın eve gelmemesinden endişelenen yakınları, Keskin İlçe Jandarma Komutanlığını arayarak yardım istedi.

Mümtaz Kutluca ve hayvanlarını bulmak için çalışma başlatan ekipler, Kutluca'nın en son, Kılıçözü Çayı yakınlarında görüldüğü bilgisi üzerine çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştırdı.

Dalgıçların da katıldığı aramada, Kutluca'nın cesedi Kılıçözü Çayı'nda bulundu. Ekipler, yaptıkları incelemede, Kutluca'nın silahla vurulduktan sonra çaya atıldığını, hayvanların ise tıra yüklenerek çalındığını belirledi.

Kutluca'nın cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu Ankara Grup Başkanlığı morguna gönderildi.

Jandarma ekipleri, çalınan hayvanlardan 110'unu Kırşehir'in Kaman ilçesinde ikamet eden K.K'nın (46) ahırında buldu.

Olayla ilgili zanlı K.K. ile bu kişiye yardım ettiği ileri sürülen N.D. (50), Y.Y. (40), S.Y. (42), A.T. (39) ve H.F. (35) gözaltına alındı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :