Kırıkkale TÜPRAŞ Rafinerisinin 32. kuruluş yıl dönümünü

Kırıkkale TÜPRAŞ Rafinerisinin 32. kuruluş yıl dönümünü

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Türkiye Petrol Rafinerileri Anonim Şirketinin (TÜPRAŞ) 32. kuruluş yıl dönümünü kutlandı.Rafinerinin kafeteryasında gerçekleştirilen...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Türkiye Petrol Rafinerileri Anonim Şirketinin (TÜPRAŞ) 32. kuruluş yıl dönümünü kutlandı.

Rafinerinin kafeteryasında gerçekleştirilen törende konuşan Kırıkkale Rafineri Müdürü Serdar Kemaloğlu, TÜPRAŞ'ın bu yılın başında devreye alınan "Fuel Oil Dönüşüm Tesisi" ile dünya ölçeğinde bir rafineri olduğunu söyledi.

Bu başarının tüm çalışanların ortak emeğinin ürünü olduğunu ifade eden Kemaloğlu, şöyle konuştu:

"Süreçlerimizi emniyetli ve üretim kaybı yaşanmadan hassasiyetle yöneten tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Rafinerimiz kuruluşundan bu yana ilk kez 4 milyon tondan fazla ham petrol işlemiştir. Son bir yıllık performanslarımıza baktığımızda her zaman olduğu gibi en önemli gündemimiz sağlık, emniyet ve çevre konularımız. Tüm iş süreçlerimizde insan merkezli düşünen, iş izin sistemimizi, iş tehlike analizlerini tavizsiz uygulayan, standart ve prosedürlerimizi içselleştiren yaklaşımlar, çalışma kültürümüzün vazgeçilmezidir. Memnuniyetle belirtmek isterim ki, rafinerimizin ilk kez bu yıl tamamladığı büyük duruşu "0" kaza ile bitirmesi bizim için gurur kaynağı olmuştur. Enerji güvenliği alanında da önümüze daha güvenli bakmak adına başladığımız yeni Kuvvet Santrali Projemizi 2016 yılı sonunda bitirmeyi hedefliyoruz."

Törende, 5, 10, 15, 20, 25 ve 30 hizmet yıllarını dolduran 120 çalışana hizmet beratı verildi. 

 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı