Kırıkkale Belediyesinin yatırımları

Kırıkkale Belediyesinin yatırımları

Kırıkkale Belediye Başkanı Saygılı, seçildikleri 30 Mart 2014'ten itibaren kente tamamlanan yatırımları ve devam eden projeleri anlattı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, seçildikleri 30 Mart 2014'ten itibaren kente tamamlanan yatırımları ve devam eden projeleri anlattı.

Belediye Meclis toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Belediye Başkanı Saygılı, göreve geldikleri ilk andan itibaren vatandaşa hizmet etmek için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Verimli çalışmanın, hak teslimiyle olacağı kanaati ile önceliklerinin personelleri olduğu belirten Başkan Saygılı, şöyle konuştu:

"Belediyeyi 324 milyon borç ile devraldık. Bu borcu yeni ödeme planları ve ekonomik bir tablo çerçevesinde iki yıl içerisinde 269 milyona indirdik. Belediyemizde 418 kadrolu memur, 246 kadrolu işçi, 12 engelli kadrolu memur, 11 engelli kadrolu işçi, 5 hükümlü işçi ile toplamda 969 personelimiz ile vatandaşlarımıza hizmetimizi sürdürüyoruz. Seçim vaatlerimiz arasında olan ve bizim için öncelikli projelerimizin başında gelen Kırıkkalelilik ruhunu taşımayı, kendimize ve vatandaşlarımıza empoze ederek, şehrimizi sahiplendik ve bu ruha her platformda sahip çıktık. Vatandaşlarımızın belediye hizmetleri ile ilgili bazı birimlerimizde mesai saatlerinde düzenlemeler yaparak, hizmet sürelerini uzattık. Kent genelinde bütün çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah daha yaşanabilir, sosyal bir Kırıkkale için elimden gelen çabayı gösteriyorum."

Başkan Saygılı, daha sonra kendi kullandığı minibüsle, gazetecilere, çalışmaların devam ettiği alanları gezdirdi.

Projeler hakkında bilgi veren Saygılı, emeği geçen her kese teşekkür etti.

Program, Celal Bayar Parkındaki ikramın ardından son buldu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :