Kiraz ninenin yüzü konteyner evle güldü

Kiraz ninenin yüzü konteyner evle güldü

Antalya'da, çökme riski bulunan evde yalnız yaşayan 85 yaşındaki Kiraz Kılınç, konteyner ev hediye edilmesinin mutluluğunu yaşıyor

ANTALYA (AA) - Antalya'da çökme riski bulunan evde yalnız yaşayan 85 yaşındaki Kiraz Kılınç'ın yüzü, hediye edilen konteyner evle güldü.

Manavgat ilçesi Çaltepe Mahallesi Muhtarı Tuğrul Nergiz, her an yıkılma tehlikesi bulunan evde, kötü şartlarda yaşayan Kiraz Kılınç'a yardım yapılması için Antalya Büyükşehir Belediyesine talepte bulundu.

Kılınç'ın evinde inceleme yapan ekipler, çökmek üzere olan evi, iki saatte yıkıp, yerine modern bir konteyner ev yerleştirdi. Evin içindeki eşyalar da yenisiyle değiştirildi. Yeni bir eve ve eşyalara kavuşan Kiraz Kılınç, çok mutlu olduğunu belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür eden Kılınç, "Zor şartlar altında yaşıyordum. Şimdi yaşanabilir bir eve kavuştum." dedi.

Muhtar Nergiz de Başkan Türel'in taleplerini hiçbir zaman yanıtsız bırakmadığını kaydetti. Kiraz Kılınç'a ev isteklerinin 15 gün içinde yanıt bulduğunu dile getiren Nergiz, "Kiraz ninemizin yüzü güldü. Başkan Türel, her zaman mağdur, maddi imkanı iyi olmayanlara yardım ediyor." diye konuştu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :