KİMDER’de İnce Yeniden Başkan

KİMDER’de İnce Yeniden Başkan

Konya İmam Hatipliler Derneği (KİMDER) olağan genel kurulu yapıldı. Kurucu Başkan Salih Zeki İnce, oy birliğiyle yeniden başkan seçildi.

2014 yılında kurulan Konya İmam Hatipliler Derneği, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Bacıyanı Meram Tesislerinde yapılan genel kurula üyelerin çoğunluğu katılım sağladı. Kurucu Başkan Salih Zeki İnce’nin tek aday olduğu genel kurulda, ince üyelerin oybirliğiyle yeniden başkan seçildi.

Dernek olarak İmam Hatip Liselerinin eğitim kalitesinin arttırılması ve okulların ülkenin ve İslam dünyasının gelişmesine katkı sağlaması amacıyla çalışmalar yaptıklarını belirten İnce, kuruldukları günden bu yana sosyal projelere de kayıtsız kalmadıklarını söyledi. İnce, “İmam Hatip okulları ve öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak amacıyla birçok projeye imza attık. Bilişim, iletişim ve kültür-sanat alanında hazırladığımız projelerin çalışmaları devam ediyor. Sosyal anlamda ise özellikle Halep katliamı sonrası oradaki mazlum kardeşlerimize destek sağlamak için ciddi çaba sarf ettik. Tırlar dolusu yardımı bölgeye ulaştırdık. Yardım faaliyetlerine önem veriyoruz. Öğrenciler için burs faaliyetlerimiz de yakında başlayacak” dedi.

1-200.jpg

Salih Zeki İnce, kendisine yeniden teveccüh gösteren dernek üyelerine teşekkür ederek önümüzdeki dönemde Konya ve İmam Hatip camiası için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

2-223.jpg

Konya İmam Hatipliler Derneği Yönetimi şu isimlerden oluştu:

Salih Zeki İnce (Başkan), Mehmet Türk, Mehmet Tekkaymaz, Ali Küçük,  Fatih Erdoğmuş, Bekir Dolu, Seman Selim Akyüz, Muhammed Çetin, Rahim Ergün, Mustafa Balcı.

Denetim Kurulu: Mustafa Aydın, Faruk Karakuş, Nuri Keleş, Ahmet Şükrü Eser, Mehmet Ümmet Erdemir, Yunus Givrat

3-185.jpg