KİMDER yönetimi TBMM’deydi

KİMDER yönetimi TBMM’deydi

Konya İmam Hatip Okulları Derneği (KİMDER) Başkanı Salih Zeki İnce ve yönetim kurulu üyeleri Ankara’da temaslarda bulundu. Heyet, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Konya milletvekilleri ve Spor Genel Müdürlüğü yetkilileriyle görüştü.

KİMDER Başkanı Salih Zeki İnce, başkan yardımcıları Fatih Erdoğmuş ve Faruk Karakuş, Meclis’te Konya milletvekilleri Leyla Şahin Usta, Hüsnüye Erdoğan, Uğur Kaleli, Ömer Ünal, Hacı Ahmet Özdemir, Abdullah Ağralı ve Mehmet Babaoğlu ile görüştü. Heyet, KİMDER’in programlarına destek veren milletvekillerine teşekkür ederek, derneğin faaliyetleri ve önümüzdeki dönemde hayata geçireceği projeler hakkında bilgi verdi.

Başkan İnce ve beraberindekiler Spor Genel Müdürlüğü’nde de temaslarda bulundu. Genel Müdür Mehmet Baykan’ın başdanışmanı Remzi Ay ile görüşen heyet, İmam Hatip gençliği için yapılabilecek projeler konusunda görüş alışverişinde bulundu.

KİMDER Başkanı Salih Zeki İnce, “İmam Hatipler’in Türkiye’nin eğitim hayatında çok önemli bir yeri var. Bu okullardaki gençlerin tam donanımlı ve ahlaki değerleri yüksek bireyler olabilmesi için biz de elimizden geleni yapacağız. Önümüzdeki dönemde bazı projeleri hayata geçireceğiz” dedi. 

leyla-sahin-usta-001.jpg

omer-unal.jpg

remzi-ay.jpg