Kilis'te kültür sanat

Kilis'te kültür sanat

Çocukların sevdiği çizgi film karakterlerinden Limon ve Zeytin’in maceralarının anlatıldığı müzikaller, Kilisli çocuklar için sahnelendi

KİLİS (AA) - Çocukların sevdiği çizgi film karakterlerinden Limon ve Zeytin müzikalleri Kilisli minikler için gösterime girdi.

Salih Memecan'ın "Sizinkiler" isimli çizgi dizisinden uyarlanan müzikal, Alaeddin Yavaşça Kültür Merkezi Sahnesi'nde miniklerle buluştu.

Çocukların hafta sonu tatilinde evdeki yaşamlarına ilişkin durumların anlatıldığı müzikalde, anasınıfı öğrencileri gönüllerince eğlendi.

Etkinliği organize eden özel anaokulunun Müdürü Mehmet Ali Özçil, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu tür etkinliklerin Kilis'te her zaman yapılması gerektiğini söyledi.

Kilis’in yaşadığı zor günlerin ardından çocukların eğlenmeleri adına böyle bir etkinlik düzenlendiğini belirten Özçil, " Kötü günlerin ardından çocuklarımızın yüzlerinde bir tebessüm olsun istedik. Bu yüzden de TRT Çocuk ekibiyle iletişime geçtik. Sağ olsun onlarda Kilis deyince gerekli ilgiyi gösterdiler. Bu organize ciddi manada ilgi gördü. Bundan sonraki süreçte de TRT ile anlaştık ve bu tür etkinlikleri sürdürmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :