Kilis'te "Belediye Halka Hesap Veriyor" toplantısı

Kilis'te "Belediye Halka Hesap Veriyor" toplantısı

Belediye Başkanı Kara: - "Kilis halkı bizi bağrına bastı ve bugünlere getirdi. Biz de gece gündüz demeden, bütün iyi niyetimizle, elimizdeki maddi imkanlarla hizmetin en güzelini yapmaya çalışıyoruz"

KİLİS (AA) - Kilis Belediyesi tarafından kentteki çalışmaların görüşülmesi amacıyla "Belediye Halka Hesap Veriyor" adlı toplantı düzenledi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki toplantıda, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, oda başkanları ve vatandaşlar, Belediye Başkanı Hasan Kara'ya çeşitli konularda sorular yöneltti.

Vatandaşların soruları ile şikayetçi olduğu konuları not alan Kara, bunlara sırayla cevap verdi.

Kara, burada yaptığı konuşmada, toplantının yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlendiğini söyledi.

İmkanlar doğrultusunda kentte en güzel hizmeti vermeye çalıştıklarını ifade eden Kara, "Tabii ben isterdim ki burası tıklım tıklım dolu olsun ve herkes taleplerini ve isteklerini iletsin. Kilis halkı bizi bağrına bastı ve bugünlere getirdi. Biz de gece gündüz demeden, bütün iyi niyetimizle, elimizdeki maddi imkanlarla hizmetin en güzelini yapmaya çalışıyoruz." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :