Kilis'te "15 Temmuz Diriliş Destanı" fotoğraf sergisi

Kilis'te "15 Temmuz Diriliş Destanı" fotoğraf sergisi

Kilis'te darbe girişimi ve sonrası yaşanan olayları anlatan "15 Temmuz Diriliş Destanı" fotoğraf sergisi açıldı

KİLİS (AA) - Kilis 7 Aralık Üniversitesi (KİYÜ) Anadolu Öğrenci Birliği tarafından darbe girişimi ve sonrası yaşanan olayları anlatan "15 Temmuz Diriliş Destanı" fotoğraf sergisi açıldı.

Üniversite meydanında açılan sergide, Anadolu Ajansı (AA) muhabirleri tarafından yurdun dört bir yanında çekilen fotoğraflar, ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

KİYÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Temmuz sonrası darbe girişimini kınamak adına bir çok etkinlik düzenlediklerini söyledi. Üniversite bünyesinde yaklaşık 80 öğrenci topluğu bulunduğunu ve bu topluluklar sayesinde sürekli değişik etkinlikler yapıldığını anlatan Güvenç, "Bugün de Anadolu Öğrenci Birliği İlim Kültür ve Medeniyet Topluluğu da AA muhabirleri tarafından yurdun dört bir yanında çekilen fotoğrafları ile etkinlik gerçekleştiriyor. Bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Güvenç, üniversite olarak bundan sonrada şehitleri anmak adına düzenlenen her türlü etkinliğe destek vereceklerini sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :