Kılınç aday adayı

Kılınç aday adayı

KDK Genel Sekreteri İbrahim Kılınç, adaylık başvurusunda bulundu

Ankara bürokrasisinin sevilen siması, başarılı çalışmalarıyla TBMM Kamu Denetçiliği Kurumuna önemli hizmetler veren Kamu Denetçiliği Kurumu Genel Sekreteri İbrahim Kılınç bürokrasideki görevinden istifa ederek Konya’dan Ak Parti Milletvekili aday adayı oldu.

AK Parti Genel Merkezinde Adaylık başvurusunda bulunan AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı İbrahim Kılınç, 20 yılı aşkın bir süredir devletin çeşitli kademelerinde kamu hizmeti ifa ettiğini belirterek, “Görevlerimin sonunda edindiğim tecrübelerimi, birikimlerimi, memleketim Konya’da hizmete çevirebilme düşüncesiyle AK Partimizden milletvekili aday adaylığına başvurdum” dedi.

Ak Parti Konya Milletvekili aday adayı İbrahim Kılınç yaptığı açıklamada, “Milletimizin üzerindeki kara bulutları dağıtacak, ufkunu aydınlatacak, önünü açacak ve huzura kavuşturacak güçlü nefesler AK Parti çatısı altında toplanmıştır. Toplumun ve Konyalı hemşerilerimin beklentilerine daha etkin hizmet verebilmek için Milletin Meclisinde görev almak arzusu ve “Siyasetin tek limanı ahlaktır” düşüncesiyle ilkeli, ahlaklı siyasetle, birbirimize omuz vererek, gönül birliği yaparak gelişen ve büyüyen Konya ve Yeni Büyük Türkiye için 27. Dönem Ak Parti Konya Milletvekilliğine aday adayı oldum. Bu sürecin hepimiz için hayırlı olmasını, hayırla sonuçlanmasını Cenabı Hak’tan temenni ediyorum. Bizde bürokratik görevler ifa edilirken doğal olarak bir takım bir tecrübeler ediniyoruz. Bu uzunca süren görevlerim esnasında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi de memleketim için hizmete çevirmek istiyorum. Biz artık bu sürecin sonunda hizmetlerin nasıl planlandığını, programlandığını, nasıl önceliklerin sıralandığını, hangi hizmet için hangi kapının çalınması gerektiğini öğrendik. Ben bu birikimimi bu tecrübemi, eğer cenabı Hak nasip ederse, eğer milletimiz teveccüh ederse, büyüklerimiz takdir buyurursa milletimiz için ilimiz için değerlendirmeye karar verdim ve böyle bir niyetle de yola çıktım” dedi.