Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırı

Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırı

ANKARA (AA) - Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) Genel Başkanı Mahmut Çelikus, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna düzenlenen saldırıyı...

ANKARA (AA) - Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) Genel Başkanı Mahmut Çelikus, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna düzenlenen saldırıyı kınadı.

Çelikus, yazılı açıklamasında, ülkenin birlik, beraberlik ve huzuruna yönelik gerçekleştirilen terör olaylarının daima karşısında olduklarını belirtti.

Saldırının, Kılıçdaroğlu'na değil ülkenin demokrasisine ve aydınlık geleceğine yapıldığını ifade eden Çelikus, şunları kaydetti:

"Kılıçdaroğlu'nun terör saldırısına rağmen parti programını yarıda kesmeyip devam etmesi, teröristlere verilen en güzel cevaptır. Bu eyleminden dolayı tebrik ediyor ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Saldırıda açılan ateş sonucu 1 askerimizin şehit düştüğünü ve 2 askerimizin yaralandığını da üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :