Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna saldırı

Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna saldırı

CHP Sivas İl Başkanı Karasu: - "Adı ister PKK ister IŞİD ister FETÖ olsun, bütün terör örgütleri şunu iyi bilsinler, birliğimize, beraberliğimize, asla zarar veremeyecekler"

SİVAS (AA) - CHP Sivas İl Teşkilatı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırıyı kınadı.

Kent meydanında toplanan grup adına açıklama yapan CHP İl Başkanı Ulaş Karasu, ülkenin zor bir dönemden geçtiğini, terör örgütlerinin ülkenin farklı bölgelerinde katliamlar yaptığını söyledi.

Son saldırının da dün CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na yapıldığını hatırlatan Karasu, "Bu saldırı, Genel Başkan'ımızın şahsında 79 milyonun birliğine ve beraberliğine karşı yapılmıştır." dedi.

Karasu, saldırıda şehit olan askere Allah'tan rahmet dileyerek, "Yıllardır bir cemaatin eline bırakılan istihbarat teşkilatı bir an önce düzeltilmeli, gerekli çalışmalar yapılarak iç güvenliğimiz bir an önce sağlanmalıdır. Cumhuriyet Halk Partisi olarak her türlü terörün karşısında durmaya devam edeceğiz. Ülkemizin bağımsızlığı, demokrasi ve özgürlüklerimiz, laik, sosyal hukuk devletimiz için bir canımız var, o da ülkemize ve milletimize feda olsun." ifadelerini kullandı.

Terör saldırıları karşısında yılmayacaklarını, yıkılmayacaklarını ve sinmeyeceklerini vurgulayan Karasu, "Adı ister PKK ister IŞİD ister FETÖ olsun, bütün terör örgütleri şunu iyi bilsinler birliğimize, beraberliğimize, asla zarar veremeyecekler. Yüzlerce yıldır bu coğrafyada Alevi, Sünni, Kürt, Türk ile birlik ve beraberlik içerisinde yaşamıştır. Bizleri parçalamaya üç beş hainin, serserinin gücü asla yetmeyecektir." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :