Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna saldırı

Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna saldırı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Cankurtaran:- "Bu hain saldırı doğrudan Kılıçdaroğlu’na ve CHP Konvoyuna yapılmış olsa da yalnızca Türkiye’nin kurucu partisi CHP’ye değil, Türkiye’nin bütünlüğüne kast eden bir saldırıdır"

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik Artvin'de düzenlenen saldırıyı kınadı.

Cankurtaran, yayınladığı yazılı açıklamada, "Bu hain saldırı doğrudan Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na ve CHP Konvoyuna yapılmış olsa da yalnızca Türkiye’nin kurucu partisi CHP’ye değil, Türkiye’nin bütünlüğüne kast eden bir saldırıdır." ifadesini kullandı.

Saldırıda şehit düşen askere, Allah'tan rahmet ve yaralı 2 askere de acil şifalar dileğinde bulunan Cankurtaran, açıklamasında şunları kaydetti:

"CHP insan hakları ve demokrasi ihlallerine karşı eleştirileri ve duruşuyla Türkiye'nin demokrasi yolundan çıkmamasının en büyük teminatıdır. Tehditler ne kadar büyük olursa olsun, CHP bu tehditlere fırsat vermeyeceği gibi, Türkiye’yi tam demokrasi seviyesine çıkarana kadar büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde mücadelesini sürdürmeye kararlıdır. Hiçbir saldırı bizi amacımızdan koparamayacak, bizleri korkutamayacaktır."



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :