Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna saldırı

Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna saldırı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Jandarma Er Fatih Çaybaşı'nın Erzincan'daki baba evinde yas var- Bekar olan şehit Çaybaşı'nın ailesinin tek erkek çocuğu olduğu belirtildi

ERZİNCAN (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Jandarma Er Fatih Çaybaşı'nın (24) Erzincan'daki baba evinde yas var.

Kılıçdaroğlu'nun konvoyunun geçişi sırasında, Ardahan Artvin Karayolu'nun Artvin'in Şavşat ilçesi Yanıklı köyü köprüsü mevkisinde, terör örgütü mensuplarınca açılan ateş sonucu yaralanarak kaldırıldığı Artvin Devlet Hastanesinde şehit olan askeri personelin Erzincan nüfusuna kayıtlı Jandarma Er Fatih Çaybaşı olduğu belirtildi.

Acı haber, şehidin kent merkezindeki Çarşı Mahallesi TOKİ konutlarındaki baba evine gelen Erzincan Vali Yardımcısı Dede Musa Baştürk ve askeri yetkililerce babası Şevket ve annesi Zöhre Çaybaşı'ya verildi.

Ailenin yakınları ve komşuları şehidin baba evine ve mahalleye Türk bayrakları astı.

Bekar olan şehidin Artvin İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Şavşat İlçe Jandarma Komutanlığında görevli olduğu ve buradaki görevine yaklaşık 5 ay önce başladığı belirtildi.

- Ailenin tek erkek çocuğu

Şevket-Zöhre Çaybaşı çiftinin tek erkek çocuğu olan şehit er Fatih Çaybaşı'nın 8 yaşında Zeynep Ecren isimli bir kız kardeşinin bulunduğu öğrenildi.

Jandarma er Çaybaşı'nın şehit olması sonrası Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle de eve gelerek Çaybaşı ailesine taziyelerini iletti.

Bir süre evde taziyeleri kabul eden şehit babası Şevket ve şehit annesi Zöhre Çaybaşı, küçük kızları Zeynep Ecren'i de yanlarına alarak oğullarının naaşını almak için Artvin'e hareket etti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :