Kılıçdaroğlu'ndan Kahraman'a geçmiş olsun ziyareti

Kılıçdaroğlu'ndan Kahraman'a geçmiş olsun ziyareti

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu:- "Sınır ötesinde gelişen olayları kaygıyla izlemeye devam ediyoruz. İnşallah yeni şehitler gelmez ve Türkiye bir an önce Ortadoğu bataklığından kurtulmuş olur"

TBMM (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, rahatsızlığı nedeniyle bir süre tedavi gören TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Meclis Başkanı Kahraman'la makamında 40 dakika görüşen Kılıçdaroğlu, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kahraman'a geçmiş olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Kılıçdaroğlu, "Kürsüde kendisini görünce, bir hayli kilo vermiş Sayın Başkan, dolayısıyla arkadaşlarımla beraber uğradık, geçmiş olsun dileğinde bulunduk." dedi.

Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik düzenlenen Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, bir askerin şehit olduğunun, altı askerin de yaralandığının ifade edilmesi üzerine Kılıçdaroğlu, büyük üzüntü duyduklarını vurguladı.

Kılıçdaroğlu, "Sınır ötesinde gelişen olayları kaygıyla izlemeye devam ediyoruz. Şehitlerimizin sayısı 20'yi buldu. Şehitlerimizin kimler tarafından öldürüldüğü belli değil. Bu konudaki duyarlılığımızı sürdürüyoruz. İnşallah yeni şehitler gelmez ve Türkiye bir an önce Ortadoğu bataklığından kurtulmuş olur." diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bir soru üzerine de Kahraman ile görüşmesinde anayasa değişiklik teklifinin gündeme gelmediğini söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kahraman ile görüşmesine Meclis Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Meclis İdare Amiri ve Çorum Milletvekili Tufan Köse, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ile CHP Grup başkanvekilleri Engin Altay ve Levent Gök katıldı.

Levent Gök, gazetecilerin soruları üzerine, ziyaret sırasında bugünün aynı zamanda Meclis Başkanı Kahraman'ın doğum günü olduğunu öğrendiklerini ve onu da kutladıklarını belirtti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :