Kılıçdaroğlu Konya'ya geliyor

Kılıçdaroğlu Konya'ya geliyor

CHP Konya İl Başkanı Yetiştirici, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun 26 Mayıs'taki Konya programıyla ilgili bilgi verdi

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yetiştirici, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 26 Mayıs'taki Konya programıyla ilgili bilgi verdi.

Yetiştirici, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, parti olarak 4 stratejili seçim bildirgesi hazırladıklarını belirtti.

"Yaşanacak bir Türkiye" sloganıyla demokrasi, hukukun üstünlüğü, can güvenliğinin, stratejilerinin birinci ayağını oluşturduğunu ifade eden Yetiştirici, "Stratejimizin ikinci ayağında da yine rekabetçi bir yarışma içerisinde 'Üreten ve güçlü bir Türkiye' sloganıyla yola çıktık. Üretken bir Türkiye'nin inceliklerini halkımızla paylaştık. Bunun yanında, sosyal bir devlet anlayışıyla ve ürettiğini halkla bölüşen bir anlayışla 3. stratejimizi oluşturduk" diye konuştu.

Dördüncü olarak da sosyal, tutarlı, liyakat esasına dayanan bir devlet önerisiyle seçim bildirgesini halkla paylaştıklarını dile getiren Yetiştirici, bu kapsamda 14 adayın da çalışmalarına tüm hızla devam ettiğini anlattı..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, seçim çalışmaları kapsamında Türkiye'yi dolaşıp halkla buluştuğunu aktaran Yetiştirici, şunları kaydetti:

"26 Mayıs Salı günü Konya'ya gelecek Genel Başkanımız, Konyalı hemşehrilerimizle buluşacak. Saat 10.30'da Ankara'dan Konya'ya gelecek Genel Başkanımız, saat 12.00'de Ereğli'de halkla buluşarak, ekonomi politikalarımızı paylaşacak. Daha sonra sırasıyla Akşehir ve Seydişehir'de halkla buluşacak, saat 16.30'da Konya Kent Meydanı'ndaki mitingde hakla hitap edecek. Genel Başkanımız, genel politikaların yanında Konya'nın sorunları başta olmak üzere, çiftçi ve gençlerin sorunlarıyla ilgili bilgi paylaşımında bulunacak. Tüm halkımızı mitingimize davet ediyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı