Kılıçdaroğlu ile Karamollaoğlu görüştü!

Kılıçdaroğlu ile Karamollaoğlu görüştü!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu bir araya geldi. Görüşme sona erdi. Görüşmenin ardından ortak açıklama yapıldı. Sorulara yanıt verilmedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile CHP Genel Merkezinde görüştü. Görüşmede Genel Başkan Yardımcıları Bülent Tezcan, Haluk Koç, Lale Karabıyık, TBMM CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu da hazır bulundu.

GÖRÜŞMEDE DİKKAT ÇEKEN İSİM

Görüşmeye katılan CHP'li vekil Mehmet Bekaroğlu dikkat çekti. Mehmet Bekaroğlu, CHP MYK üyeleri ve CHP PM üyeleri arasında bulunmuyor. CHP yönetiminde olmayan eski Refah Partisi Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, daha önce de Saadet Partisi'nden Rize Belediye Başkan adayı olmuştu.

ORTAK AÇIKLAMA

Karamollaoğlu, "Güzel bir görüşme yaptık. Bu görüşmelerimiz haftaiçinde bir takım sonuçları olacak. Ceketinizi bile evden alıp çıkarken bile 15 20 dakikada yapmak var. 2-3 dakikada çıkmak var. İktidar kurumları zorluyor. Sayın Genel Başkan ve arkadaşlarını tebrik ettim. Potansiyeli olan bir İYİ Parti seçime girememe riski ile karşı karşıya kalacaktı. Oy verecek oplan vatandaş, oy verme hakkını kullanacak başka bir şey yapmayacak ki. Güçbirliği, dirsek temasına ihtiyaç gördük."dedi.

Kılıçdaroğlu ise, " Sayın Genel Başkan ve arkadaşlarıyla verimli toplantı gerçekleştirdik. 25 Haziran'a gülen bir Türkiye ile uyanacağız. Siyasi bir iktidarın özel bir çaba harcaması bizim i,çimize sindirebileceğimiz bir şey değil. Önümüzdeki seçimler bir iki parti sorunu değil, Türkiye sorunudur. Saadet Partisi'nin attığı adımlar son derece değerli adımlardır." dedi.

ABDULLAH GÜL SORUSUNA YANIT

"Abdullah Gül'ün ortak adaylığı söz konusu mu?" sorusuna Karamollaoğlu, "Sizin o sorularınız bu hafta sonuna doğru cevap bulacaktır." diye yanıt verdi.