Kılca vatandaşlarla buluştu

Kılca vatandaşlarla buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, seçim çalışmaları kapsamında ilçe teşkilatıyla birlikte Fatih Çarşısı’nda esnaf ziyaret yaptı.

 

31 Martta yapılacak yerel seçimler  için çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, Fatih Çarşısı’ndaki esnafları ziyaret etti.  AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları ile belediye meclis üyeleri ve adaylarının katıldığı ziyaretler kapsamında Hasan Kılca, esnafları tek tek gezerek taleplerini dinledi, 31 Mart için esnaftan destek istedi.

KILCA VE İLÇE TEŞKİLATI FETİH MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

İlçe Başkanı Mehmet Genç, Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca ve ilçe teşkilatı, esnaf ziyaretinin yanı sıra Fetih Mahallesi’nde de hemşehrileriyle bir araya geldi.

31 Mart Yerel Seçimleri için yoğun bir çalışma yürüttüklerini kaydeden AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ‘‘Fetih Mahallemiz, her dönemde partimize ve adaylarımıza yüksek oranda destek verdi. İnşallah bu seçimde de Cumhur İttifakı adayımız Hasan Kılca Bey’e yine en yüksek destek vereceğinize inanıyoruz’’ dedi ve sıcak karşılama için mahalle sakinlerine teşekkür etti.

kilca-vatandaslarla--(2).jpg

TÜM BİRKİM VE TECRÜBEMİZİ KARATAYIMIZ İÇİN KULLANACAĞIZ

Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca da kendilerine olan teveccühlerinden dolayı Fetih Mahallesi sakinlerine teşekkür etti. Hasan Kılca şunları söyledi: “Fetih Mahallemizde 31 Mart Seçimlerinde de bu yüksek çıtayı daha yukarılara taşıyarak tüm oylarınıza talip olduğumuzu belirtmek istiyorum. Yeni dönemde belediyecilik konusunda gereken neyse yapacağız. Kendimize güveniyoruz ve bu konuda tecrübemiz var, birikimimiz var ve bunu Karatayımıza aktararak en güzel hizmetlere imza atacağız inşallah.”

kilca-vatandaslarla--(3).jpg

İYİ PARTİ’Yİ VE CHP’Yİ HDP DESTEKLİYOR

Türkiye üzerinde oynanan oyunlar, operasyon ve darbe girişimleri neticesinde ülke olarak zor bir süreçten geçtiklerini kaydeden Kılca, “Mısır’ın, Suriye’nin, Irak’ın durumu belli. Dışarı çıktığınızda herkesin gözünü Türkiye’ye çevirdiğini ve ülkemizden medet umduklarını göreceksiniz. Bugün yıkılmadık tek kale Türkiye ama ülkemizi de yıkmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu seçimde karşımızda bir zillet ittifakı var. HDP, birçok ilde aday çıkarmayarak o ittifakın adaylarını destekleyecek. Gizleseler de saklasalar da şu anda İyi Parti’yi ve CHP’yi HDP destekliyor. Cumhur İttifakı ise perde arkasında değil; 15 Temmuz’da tankların önüne yatan, meydanlarda vatanını ve ülkesini savunanların kurduğu bir ittifaktır. Bizler de bu ittifaka sonuna kadar sahip çıkacağız’ diye konuştu.

kilca-vatandaslarla--(4).jpg

kilca-vatandaslarla--(6).jpg

Etiketler :