Kılca: Sandıklarımıza sahip çıkacağız

Kılca: Sandıklarımıza sahip çıkacağız

31 Mart Seçimleri’ne yönelik çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülürken, AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı da seçimlerin sorunsuz bir şekilde geçmesi için, sandık görevlilerine yönelik eğitim programı gerçekleştirdi.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Karatay İlçe Teşkilatı, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek Yerel Yönetimler Seçimlerinin sorunsuz geçmesi adına çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Karatay İlçe Teşkilatı, bu kapsamda sandık görevlilerine yönelik bir eğitim programı gerçekleştirdi.

Programa AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Ersöz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Sert, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleri, belediye meclisi üye ve adayları, mahalle başkanları ile 31 Mart’ta görev alacak sandık görevlileri katıldı.

kilca-sandiklarimiza--(1).jpg

GENÇ: HEP BİRLİKTE SANDIKLARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, programda yaptığı konuşmada 31 Mart Seçimlerinin çok önemli olduğuna vurgu yaparak, “31 Mart akşamına kadar bizler Karatayımızın her yanına gitmeye ve hemşehrilerimizle bir araya gelerek gönüllerini almaya gayret edeceğiz. Ama 31 Mart günü sandık başındaki siz değerli kardeşlerimize çok daha büyük bir görev düşüyor. Eğer o gün sandıklarımıza sahip çıkar ve oylarımızın zayi olmasını engellerseniz inşallah 31 Mart akşamı güzel bir neticeyi hep birlikte göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca da 31 Mart Seçimleri için 2 aydır gece gündüz demeden vatandaşlarla bir araya gelerek desteklerini istediklerine vurgu yaptı.

kilca-sandiklarimiza--(3).jpg

KILCA: SAHADA KAZANIP MASADA KAYBETMEMEMİZ İÇİN BU ÇALIŞMA ÖNEMLİ

Hasan Kılca, şunları söyledi: “Bütün Karataylı hemşehrilerimize ulaşmaya ve gönüllerine girmeye gayret gösteriyoruz. Bizler 31 Mart akşamına kadar koşturmaya devam edeceğiz. Ama bu eğitim, 31 Mart günü gösterdiğimiz çabanın boşa gitmemesi ve oylarımızın zayi olmaması için çok önemli. Çünkü sahada kazanıp masada kaybetmememiz gerekiyor. Dolayısıyla hep birlikte sandıklarımıza, oylarımıza sahip çıkacağız ve 31 Mart akşamı güzel bir netice alarak hemen akabinde de daha güzel bir Karatay için hep birlikte hemşehrilerimize hizmet edeceğiz inşallah.”

kilca-sandiklarimiza--(4).jpg

Konuşmaların ardından AK Parti Karatay İlçe Seçim İşleri Başkanı Mehmet Ali Kalay ve parti yöneticileri sandık görevlilerine yönelik bir sunum gerçekleştirdi. Sandık görevlilerinin de merak ettikleri soruları sorduğu program, istişarelerle sona erdi.

kilca-sandiklarimiza--(5).jpg

Etiketler :