Kılca: Her zaman çiftçilerimizin yanındayız

Kılca: Her zaman çiftçilerimizin yanındayız

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Ovakavağı Mahallesi'nde Şükür Duası etkinliğine katıldı.

Karatay Belediyesi bünyesinde Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü kurduklarını hatırlatan Başkan Kılca, “İlçemizde tarımsal üretime ve istihdama katkı sağlamak adına her türlü desteği vereceğiz” dedi. 

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Ovakavağı Mahallesi’nde gerçekleştirilen Şükür Duası programına katıldı.  Karatay İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Demirgül, DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Muhittin Özyalvaç, Karatay Ziraat Odası Başkanı Rıfat Kavuneker, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Ova Sulama Birliği Başkanı Mehmet Üzüm, mahalle muhtarları ile mahalle sakinlerinin katıldığı programda Başkan Hasan Kılca, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak sohbet etti. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Belediyesi olarak Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü hatırlatarak Konya’da tarımsal üretimin en yoğun olduğu ilçelerden biri olan Karatay’da Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’nün Karatay'da tarımsal üretimi ve istihdamı arttıracak önemli çalışmalara imza atacağına inandığını söyledi.  Başkan Hasan Kılca, her zaman çiftçilerin yanında olacaklarına vurgu yaparak “Güzel Anadolu’da yüzlerce yıldır yapılan şükür duaları birlik ve beraberliğimizi sağlayan önemli bir kültürümüz. Tüm vatandaşlarımızla bir araya gelerek; bereket ve rahmet için ellerimizi semaya açıyoruz. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Bu vesileyle bizleri bir araya getiren hemşehrilerimize, birlik başkanımıza, ziraat odamıza teşekkür ediyorum” dedi.

kilca-her-zaman-ciftcilerimizin--(1).jpg

Ova Sulama Birliği Başkanı Mehmet Üzüm ise atalarından kalan geleneği sürdürdüklerini söyleyerek, yağan yağmurun bütün mahallelere bereket olmasını temenni etti.

kilca-her-zaman-ciftcilerimizin--(2).jpg

kilca-her-zaman-ciftcilerimizin--(3).jpg

Etiketler :