Hasan Kılca, belediye otobüsüne bindi

Hasan Kılca, belediye otobüsüne bindi

Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Hasan Kılca, Karakayış-Fevzi Çakmak otobüsüne bindi yol boyunca vatandaşlarla sohbet etti.

Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Hasan Kılca, Karakayış-Fevzi Çakmak otobüsüne bindi yol boyunca vatandaşlarla sohbet etti. AK Parti kadroları olarak her zaman vatandaşla bir arada olduklarını belirterek, “1 Nisan sabahı itibariyle yine vatandaşımızla buluşmaya, onların dertleriyle dertlenmeye ve milletimize hizmetkâr kadrolarımızla hemşehrilerimize hizmete devam edeceğiz” dedi.

 

kilca,-halk-otobusunde-(1).jpg

 

31 Mart seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, 41 numaralı Karakayış-Fevzi Çakmak otobüsüne bindi, yol boyunca vatandaşlarla sohbet etti.  Hasan Kılca, vatandaşların Karatay ile ilgili talep ve önerilerini tek tek dinleyip notlarını alırken; yeni dönemde neler yapılabileceği ile alakalı da vatandaşlarla istişarelerde bulundu.  AK Parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, belediye meclis üyeleri, adayları ile gençlik kollarının da destek verdiği programda Kılca, otobüsteki buluşmanın yanı sıra Karakayış Caddesi üzerindeki esnafları da ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler dileğinde bulunan Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, bölge esnafının istek ve önerilerini dinledi.

 

kilca,-halk-otobusunde-(2).jpg

 

MİLLETİMİZE HİZMETKÂR KADROLARIMIZLA HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ

Hasan Kılca, AK Parti kadroları olarak sadece seçim zamanlarında değil, her zaman vatandaşlarla iç içe olduklarının altını çizerek, “Türkiye’de son 16 yılda AK Parti Belediyeciliği markası oluştu. Bu hizmet anlayışının devamı adına da her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz, istişarelerde bulunuyoruz ve belediyelerimizin hizmetlerini yine vatandaşlarımızın talep ve önerilerine göre şekillendiriyoruz. Önümüzde önemli bir seçim var. Ülkemizin gelişmesine ilerlemesine karşı kurulan ittifaklara karşı bir mücadele içerindeyiz. Ama her şeye rağmen bizler, Cumhur İttifakı olarak ülkemizin, şehrimizin ve insanımızın hizmetkârı olmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde de hemşehrilerimizle daha fazla iç içe olacağız çok daha fazla istişarelerimiz olacak. Birliğimizi, beraberliğimizi perçinleyeceğiz ve inşallah yeni dönemde çok daha güzel hizmetleri hep birlikte ilçemize kazandıracağız” dedi.

 

kilca,-halk-otobusunde-(5).jpg

kilca,-halk-otobusunde-(8).jpg

Etiketler :