KİKAD üyeleri Başkan Toru'yu ziyaret etti

KİKAD üyeleri Başkan Toru'yu ziyaret etti

Konya İş Kadınları Derneği (KİKAD) üyeleri, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’yu makamında ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi verdi

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'ya görevinde başarılar dileyen KİKAD Başkanı Aysun Nurullahoğlu, daha sonra dernekleri hakkında bilgi verdi.

2007 yılında kurulan KİKAD’ın amacının kadınların iş dünyasındaki statülerini sağlamlaştırmak olduğunu söyleyen Nurullahoğlu, kadın girişimci sayısını artırmak için gayret gösterdiklerini belirterek, "KİKAD olarak kadın girişimcilerin bölgesel örgütlenmesine bilgi, tecrübe ve eğitim gibi destekler sağlayarak Konya'mızda kadın girişimcilerin sayısını çoğaltmak için çalışmalar yapmaktayız" dedi.

Başkan Toru'nun da bir iş kadını olduğunu hatırlatan Aysun Nurullahoğlu, tüm bu konularda Fatma Toru’dan destek beklediklerini ve Konya’da kadın girişimciliğini artıracak olan tüm projelerde birlikte çalışmayı istediklerini de sözlerine ekledi.

Başkan Toru'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek KİKAD ile birlikte ortak projeler yapılabileceğini vurgulayarak kadın girişimcileri destekleyeceklerini kaydetti.

Başkan Fatma Toru ve KİKAD üyeleri ziyaret sonunda günün anısına birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.