Kick boks, Salim Kayıcı ile yola devam ediyor

Kick boks, Salim Kayıcı ile yola devam ediyor

- Olağan genel kurulda 149 oyun tamamını alan Kayıcı, yeniden başkanlığa seçildi


ANKARA (AA) - Kick Boks Federasyonunun olağan seçimli genel kuruluna tek aday olarak giren Salim Kayıcı, kullanılan oyların tamamını alarak yeniden başkanlığa getirildi.

Federasyonun 4. olağan ve 6. mali genel kurulu, Crowne Palaza Otel'de 200 delegeden 149'unun katılımıyla gerçekleştirildi.

Hatip Çopur'un divan başkanlığına getirildiği genel kurulda, yönetim, denetleme ve disiplin kurullarının son 3 yıldaki faaliyet dönemleri delegeler tarafından ibra edildi.

Tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Salim Kayıcı, kullanılan 149 oyun tamamını alarak bir kez daha başkanlık koltuğuna oturdu.

Kayıcı, seçim öncesi yaptığı konuşmada, federasyon olarak önemli yol kat ettiklerini ve çıtayı belli bir noktaya çıkardıklarını belirterek, buradaki başarının tüm camiaya ait olduğunu söyledi.

Hakemler, antrenörler, milli sporcular ve kulüp sayılarıyla ilgili delegelere bilgi veren Kayıcı, branşlarının olimpik spor olması için çalışmalara hız vereceklerini dile getirdi.

Salim Kayıcı başkanlığındaki yönetim kurulunda, Ahmet Ataşçı, Orhan Ayhan, Halil Dürüst, Alaaddin Varol, Barış Kurt, Yücel Bulut, Ersunay Tekçe, Hüseyin Keklik, Faruk Sönmez, Ümit Karataş, Eyüp Gökhan Özekin, Abdurrahman Tarık Şebik, Emre Akgül ve Ragıp Bingöl yer aldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :