KGC Başkanı Özdemir'den KOP'a ziyaret

KGC Başkanı Özdemir'den KOP'a ziyaret

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkan Vekili İhsan Bostancı'yı makamında ziyaret etti.

KOP Bölge  Kalkınma İdaresi Başkanı Mehmet Babaoğlu'nun son seçimlerde Milletvekili seçilmesi ile boşalan makama getirilen İhsan Bostancı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Özdemir, Konya Gazeteciler Cemiyeti'nin çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

KGC'nin çalışmaları kapsamında önümüzdeki günlerde yapılması planlanan proje hakkında Bostancı'yı bilgilendiren Özdemir, "KGC olarak 81 vilayette görev yapan ve belirlenen sayıda basın mensuplarının katılacağı Konya, Konya Ovası Projesi (KOP) ve Bölge Kalkınma İdaresi'nin çalışmalarının tanıtımının yapılacağı toplantı ile ilgili işbirliği yapmak istiyoruz. Bu konuda KOP ve KGC olarak birlikte hareket ederek gerek Konyamızın gerek KOP'un tüm Türkiye genelinde daha iyi tanıtılması için önemli bir adım atmış olacağız.

Daha önce bizimde büyük oranda katkımızın olduğu GAP'ta yapılan bu çalışmayı bu kez KOP önderliğinde Konya'da yapmayı hedefledik. İnşallah önümüzdeki günlerde kesinlik kazanacak çalışma ile Konya'nın ve KOP'un daha geniş kapsamlı tanıtımı için üzerimize düşen görevi yerine getirmiş olacağız" dedi.

KOP Bölge  Kalkınma İdaresi Başkan Vekili İhsan Bostancı ise konuşmasında böyle bir çalışmanın içerisinde yer almaktan büyük mutluluk duyacaklarını ifade ederken, "81 vilayetten basın mensuplarının gelmesi ve hem Konya mızı hem KOP'u daha geniş bir biçimde ele almaları bizim için de iyi tanıtım vesilesi olacak. Bu konuda biz bir çalışma yaparız ve üzerimize düşen her türlü desteği veririz. Ben Konya Gazeteciler Cemiyeti'ne bize verdiği bu desteğinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.