Kesintiler güç kaynağına yöneltti

Kesintiler güç kaynağına yöneltti

Konya’da kar yağışı nedeniyle yaşanan elektrik kesintileri, kesintisiz hizmet vermek zorunda olan kurum ve kuruluşlarda ciddi sorunlara yol açtı.

Konya’da kesintisiz güç kaynakları (UPS) konusunda profesyonel hizmet veren Most Elektronik yaşanan sıkıntılarla ilgili bilgilendirici açıklamalarda bulundu.

 

İşletmeler İçin Zorunlu

Her kurumun gelecekte kesintisiz güç kaynaklarına sahip olması gerektiğine işaret eden Most Elektronik Şirket Müdürü Rıdvan Şeker, “Maalesef ki, son iki günde Konya’da yaşanan elektrik kesintileri bunu daha açık şekilde hepimize gösterdi. UPS alan firmalarımız anında bunun faydalarını gördü Ancak şimdiye kadar UPS’le tanışmamış firmalar için çok kötü tecrübeler yaşanmasına sebep oldu. Artık keşke demeden en iyi ve kaliteli kesintisiz güç kaynaklarını firmalar bünyelerine dahil etmek zorundadırlar” dedi.

“UPS’i Olanlar Faydasını Gördü”

“Bünyesine daha önce kesintisiz güç kaynağı UPS, dâhil eden firmalar bunun faydasını anında gördü” diyen Rıdvan Şeker, “Kesintide sorun yaşamayan firmalar bize teşekkürlerini sundu. Çok sık elektrik gidip geldiği için de, kesintisiz güç kaynaklarını jeneratörle beslemeyen kuruluşlarda da ufak tefek sorunlar yaşandı. Bu sorunları da profesyonel ekiplerimiz anında çözdü. Kesintisiz güç kaynakları konusunda kesintisiz hizmet verdiğimizi bu vesileyle söylemek isterim. Bu konudaki önemli nokta satış sonrası servis hizmetidir. Bizden ürün almamış kuruluşlarda elektrik kesintisi sürecinde bizden destek almak için aradı. Özellikle belirtmem gerekir ki, geleceğin ürünü UPS’lerde  güvenilir ve servis hizmeti veren markalardan şaşmamak lazım. Biz de Most Elektronik olarak kaliteden asla taviz vermiyoruz. Bu konuda bilgi ve fikir almak isteyen firmalara da her türlü hizmeti verebileceğimizi iletmek isterim. Bu tür krizlere karşı önceden tedbirli olmak için kesintisiz güç kaynaklarını taktırmanın artık elzem olduğunu toplum olarak bir kez daha gördük” diyerek sözlerine son verdi.