Kerim Özkul açıkladı: İl başkanı kim olabilir?

Kerim Özkul açıkladı: İl başkanı kim olabilir?

AK Parti'nin Konya il başkanının kim olacağı seçime sayılı günler kala hala belli olmadı. İl Başkanı belirleme sürecinin etkin ismi Kerim Özkul, ilginç detayları paylaştı...

Memleket Gazetesi Yazı İşleri Müdürlerinden Sami Gediz, bugünkü yazısında AK Parti İl başkanlığı için kritik sürecin tamamlandığını yazdı. İşte Gediz'in yazısından bir bölüm:

İl Başkanlığı için birçok isim ortaya atıldı, bazıları gerçek duyumlarını, bazıları ise kendi istediği isimlerin ön plana çıkması için bizlere çeşitli istihbaratlar aktardı. Liste aslında çok fazla da kabarmadı. Yaklaşık 10 isim en çok konuşulanlar listesinde yerini aldı.

Bu süreçte Konya’nın abisi konumuna gelen, AK Parti Genel Başkan Danışmanı, Konya Milletvekili Kerim Özkul ile bir görüşme gerçekleştirdik. Kerim abi isimlerin kendisinde olduğunu ve Başbakan Davutoğlu’na sunacağını ifade etti. Elimdeki isimleri kendisiyle paylaştım. Kendisine saydığım isimler arasında Mustafa Ak, Musa Arat, Aslan Korkmaz, Uğur Kaleli, Hasan Hüseyin Karapınar, Mustafa Kulu, Mustafa Büyükeğen ve Zekeriya Mızırak vardı.

Sami Gediz'in yazısını okumak için TIKLAYIN