Kent’ten, YGS’ de Türkiye 2. ve Konya 1. sevinci

Kent’ten, YGS’ de Türkiye 2. ve Konya 1. sevinci

Kent Özel Öğretim Kursları YGS’ de öğrencilerinden Emir Hıfsı Öztoprak Türkiye 2.si, Konya 1.si olurken, Halit Keser’de Türkiye 38.si, Konya 4.sü olarak başarıya imza attılar.

 

 

Üniversite hazırlıkta 20 yılı aşan deneyimi ile binlerce öğrencisine Türkiye'nin en iyi bölümlerini kazandıran Kent Özel Öğretim Kursları YGS’ de öğrencilerinden Emir Hıfsı Öztoprak Türkiye 2.si, Konya 1.si olurken, Halit Keser’de Türkiye 38.si, Konya 4.sü olarak başarıya imza attılar. 

 

Öğrencilerinin YGS’deki başarısının sevincini yaşadıklarını belirten Kent Özel Öğretim Kursu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yazıcı, “Üniversite hazırlıkta 20 yılı aşan deneyimizle ile binlerce öğrencimizi Türkiye'nin en iyi bölümlerini kazandıran Kent Özel Öğretim Kursları olarak 2017 YGS' de de geleneği bozmayarak Konya adına bir başarı elde ettik. Öğrencilerimizden Emir Hıfsı Öztoprak Türkiye 2.si, Konya 1.si olurken, Halit Keser’de Türkiye 38.si ve Konya 4.sü olarak başarıya imza attılar. Öğrencilerimizin bu başarısının mutluluğunu yaşıyoruz. Konya'nın il başarısına yaptığımız katkının da sevincini yaşıyoruz dedi.

 

Kitlesel Başarıda Konya’ya bir İvme Kazandırdık

 

İsmail Yazıcı Özel Kent Öğretim Kursu olarak kitlesel başarıda Konya’ya bir ivme kazandırdıklarını da ifade ederek, “Ayrıca ilk 100'de 9 derece, ilk 1000'de 38 derece ve ilk 10.000'de 325 derece ile kitlesel başarıda Konya'ya ivme kazandırdık. Kurumumuzun sadece YGS başarısına baktığımızda Tıp Fakültesine yerleşebilecek 100 öğrencimiz vardır. Bu başarıda emeği geçen nitelikli öğretmen kadromuzu, yerinde müdahaleleriyle ve planlamalarıyla rehberlik servisimizi ve yöneticilerimizi kutluyoruz. Sevgili öğrencilerimizi, onları yetiştiren kıymetli velilerimizi, öğretim gördükleri okullardaki öğretmenlerini tebrik ederiz. Bu başarı ve sevinç hepimizindir” şeklinde konuştu.  

 

YGS’deki başarılarından Kent Özel Öğretim Kursunun kendilerine çok büyük katkı yaptıklarını dile getiren Emir Hıfsı Öztoprak ve Halit Keser, Bizlerin başarısında kursumuzun bize çok büyük katkısı oldu. Disiplinli ve düzenli bir çalışma yaptık. Özellikle bizi sınavlara titizlikle hazırlayan rehberlik servisindeki öğretmenlerimizle emeği geçen diğer öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

 

YGS’ de Konya adına başarı sevinci yaşatan Emir Hıfsı Öztoprak ve Halit Keser’i Kent Özel Öğretim Kursu Yönetim Kurulu Başkanı ve öğretmenleri cumhuriyet altınıyla ödüllendirdiler.