Kenthas Turizmden dostlarına iftar

Kenthas Turizmden dostlarına iftar

Kenthas Turizm her yıl düzenlediği geleneksel iftar buluşmalarında, Türkmenoğlu Düğün salonunda iftar yemeği vererek dostlarıyla bir araya geldi.

Kenthas Turizm’in ortakları olan Hikmet Kareli, Serkan Babaer ve Ali Berktaş müşteri ve dostlarına iftar yemeği verdi. Konya’da tanınmış otobüs şirketlerinden olan Kenthas Turizm birçok il ve ilçeye hizmet vermeye devam ediyor. Şirket sahiplerinden Hikmet Kareli, her yıl ramazan ayında bu geleneği devem ettireceklerini ifade ederek, “müşterilerimiz ve dostlarımızla bir araya gelmek bizim için gurur vericidir. Böyle buluşmalarda hem birbirimizi daha iyi tanıma imkânı buluyoruz hem de bazı eksikliklerimizi birbirimize anlatıyoruz” dedi.

Serkan Babaer, “Allah bize bu günleri gösterdiği için çok şükür ediyoruz. İşimizi güvenli yaparak insanların bize olumlu bakması, bizi işimize daha çok bağlıyor. Her yıl kendimizi daha da yenileyerek ilerlemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Şirketin bir diğer ortaklarından Ali Berktaş, insanlarla yüz yüze görüşmenin daha verimli sonuçlar verdiğini dile getirerek, “Bu gibi programlarda herkes birbiriyle tanışma fırsatı bulmuş oluyor. Bizlerde kendimizi daha iyi tanıtabiliyoruz. Her yıl düzenlediğimiz iftar yemeğinde herkes ailesiyle katılabiliyor. Bizler bu manzarayı görünce içimizde büyük bir sevinç meydana geliyor” dedi. Haber Merkezi