Kent Meydanındaki Kafeteryada Kanlı Kavga!

Kent Meydanındaki Kafeteryada Kanlı Kavga!

Gebze İlçesi'nde Yabancı Uyruklu Gruplar Arasında Çıkan Tartışma Kanlı Bıçaklı Kavgaya Dönüştü.

Gebze ilçesinde bulunan bir kafeteryada, yabancı uyruklu iki grup arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan tartışma kısa sürede kanlı bir kavgaya dönüştü.

Kavga Sokağa Taştı

Tartışmanın dışarıdan gelen şüphelilerin dahil olmasıyla birlikte kavga büyüdü, ve kafeterya dışına taştı.

Yaralananlar Kaçtı

Kavgada M.A., H.A. ve M.A. adlı şahıslar vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklandı. Yaralananlar, panik içinde bir Hyundai otomobile binerek olay yerinden kaçtı.

Bekçiler Fark Etti

Yaklaşık 700 metre uzaklıktaki Hacı Halil Mahallesi'nde otomobil şüphe üzerine bekçiler tarafından durduruldu. Araçta yaralı olduğu fark edilen şahıslar için hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar verildi.

İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri adrese sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan üç yaralı, hastaneye nakledildi.

Polis, olayın ardından otomobilde incelemelerde bulunurken, bu şiddet olayıyla ilgili kapsamlı bir inceleme başlattı. Soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.