Kent Konseyi Engelli Meclisinden Vali Şentürk'e ziyaret

Kent Konseyi Engelli Meclisinden Vali Şentürk'e ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Kent Konseyi Engelli Meclisi üyeleri Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kent Konseyi...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Kent Konseyi Engelli Meclisi üyeleri Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ve beraberindeki engelli meclisi üyeleri Vali Şentürk'ü makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyarette konuşan Şentürk, toplumda engellilere karşı farkındalık oluşturulması amacıyla Engelliler Haftası etkinlikleri düzenlendiğini anımsattı.

Sadece özel gün ve haftalarda değil her zaman engelliler ile bir araya geldiklerini ifade eden Şentürk, şunları kaydetti:

"Engelli evlatlarımızla, düzenlenen programlarda sık sık bir araya geliyor ve sorunlarına çözümler üretiyoruz. Onların toplumda etkin bireyler olması için ve onlara karşı toplumda farkındalık oluşturma adına devletimiz her türlü imkanı sağlamaktadır.

Devletimiz, engelli vatandaşlarımıza istihdam sağlamaktadır. Engel kelimesi aslında benim hiç sevmediğim bir kelimedir. Engellilerimiz bizlere Allah'ın kutsal birer emanetidir. Engelli evlatlarımızı sabırla, fedakarlıkla, ilgiyle büyüten ailelerimize de şükran borçluyuz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :