Kendinizi Gizlemeyin Sizin Gerçek Yüzünüz Bu!

Kendinizi Gizlemeyin Sizin Gerçek Yüzünüz Bu!

CHP Adana Seyhan Belediye Meclis Üyesi Ali Aydoğan’nın Twitter hesabı üzerinden Hz. Muhammed (sav) hakaret etmesi üzerine Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutaryazılı bir basın açıklaması yayınladı.

CHP’li Avukat Ali Aydoğan, çok alaycı bir ifade ile “Bizim Yalancı Muhammed’e ve Onun Uydurduğu tanrıya ihtiyacımız yok” sözleriyle dalga geçmesi üzerine yazılı bir basın açıklaması yayınlayan Bayraktutar şöyle konuştu; Siyasi rant hesapları için, başından beri dini değerleri kullanan bu zihniyet sahipleri, içindeki kurtları ne kadar gizleseler de dökmeye başladılar. Her defasında İslam’a, Müslümanlara en büyük darbeyi bu zihniyet sahipleri vurmuştur desek de, onlar anlık çıkışlarla kendilerini imana ve İslam’a saygılı davranmak için zorladılar, fakat akacak kan damarda durmaz misaliyle gerçek yüzlerini her defasında gösterdiler.

Çok kısa bir süre önce MHP Adana Belediye Başkanının söylemi yine islama, Müslümanlara hakaretti, bugün se CHP’li Avukatın söylemi yine Müslümanlara, peygambere hakaret içermekte. Başından beri siyasetinizi edebinizle yapın, dinimizi islama alet etmeyin desekte, kıyıda kalmış, unutulmuş, siyasi anlamda her hangi bir başarısı olmayan bu kişiler ses getirebilmek için dini değerlere saldırıyı bir huy haline getirdiler. Başarılarıyla adından söz ettiremeyenlerin ahlaksızlıklarıyla adından söz ettirmeye çalışmaları tamamen şeytansı fikriyatın gereğidir. Bu tarz ahlaktan, edepten, dini değerlerden sahiplenmemiş olan insanlara hakaret etmeyi kıymetli bir fiil olarak görüyorum. Onlara diyecek tek sözüm kirli sularınızda çırpınırken islami değerleri kendinize malzeme etmekten vazgeçin.

Dinsiz Bir İnsanın Söylemi

Bayraktutar; ‘‘Bu tarz insanların dinsiz olduğunu düşünmüyorum. Fakat görünen o ki bu insanlar islamsızlar, imandan nasiplenmemişler. Kendilerine burada sesleniyorum; Biz hangi dine mensup olduğunuzu bilmesek de, mensubu olduğunuz bütün hak dinlere saygımız sonsuzdur. Bozulmamış tek din olan Kur’an-ı Kerim, bize insanı ‘‘yaratılan’’ olduğu için sevmemizi, saygı duymamızı öğütler. Bu sebeple sizin dininiz size, bizim dinimiz bize. Siz dininizi yaşarken bizlerden,asla bir hakaret göremeyeceksiniz, sizlerin de bu olgunlukta olmanızı diliyorum’’ şeklinde konuştu.