Kendinize güvenin, başarı beraberinde gelecektir

Kendinize güvenin, başarı beraberinde gelecektir

Ereğli Belediyesi Gençlik Merkezi ve Gençlik Meclisi üyeleri Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i ziyaret etti.

Gençlere yönelik yapılan çalışmalar ve geziler için teşekkür eden gençler Başkan Özgüven’e bazı istek ve taleplerini de dile getirdiler.

Gençlerimizi seviyor ve önemsiyoruz diyen Başkan Özgüven: “Her şeyden önce kendinize güvenin bununla beraber başarıya ulaşacaksınız. Bizler her zaman sizlerin yanındayız ve sizlerden çok şey bekliyoruz. Ülkemizin zor zamanlardan geçtiğini biliyorsunuz, tüm çabamız sizlere daha iyi bir gelecek bırakmak içindir. Gençler üretin, üretmek için çaba gösterin. Türk gençliği liderdir ve çalışkandır.

Belediye olarak kişisel gelişimleriniz açısından bazı kurslar, programlar hazırlıyoruz. Ayrıca Çanakkale ve Konya’ya tarihsel geziler düzenliyoruz. Bakın Gençlik Merkezi yaptık sizlerin buraya gelip kişisel gelişinizi doğru bir şekilde kazanabilmeniz için. Bizlerin amacı çalışan, üreten ve ebedi aleme kadar Türkiye Cumhuriyeti’ni yaşatacak gençler oluşturmaktır. Vatanını, milletini seven bağımsızlığımıza ve bayrağımıza sahip çıkan gençlik oluşturmak için hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Siz proje oluşturun biz hayat geçirelim” dedi.

Söz alan gençler: “Siz büyüklerimizin bize olan güveni bizlere güç veriyor. Kurslar, geziler ve öğretici programlar düzenlediniz. Sizin desteğiniz ile geçmişimizi öğrendik, geleceğimizi şekillendiriyoruz. Sayın Belediye Başkanımız bizlere gösterdiğiniz ilgi ve alaka için size çok teşekkür ederiz. Bizler de her zaman siz değerli büyüklerimizin izinden yürüyeceğiz” dedi