Kendi kaderimizi kendimiz tayin edeceğiz

Kendi kaderimizi kendimiz tayin edeceğiz

Spor Toto Süper Lig’in 32.haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Atiker Konyaspor'da hedef 3 puan

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları K.Karabükspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Baydar açıklamasında şunları söyledi:

“Rakibin güçlüsü zayıfı, küçüğü büyüğü olmaz. Süper Lig’de mücadele eden bütün takımların ortaya koyduğu mücadeleye saygı duyuyoruz ve bütün müsabakalara aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Geriye dönüp baktığımızda rakibimizin önemli takımlardan puan aldığını görüyoruz. Ancak biz de bu ligin önemli takımlarından biriyiz. Rakibimizle kendi açımızdan final niteliği taşıyan bir karşılaşmaya çıkacağız. Üç puan için sahada ter dökeceğiz. Başka alternatif bir sonuç düşünmüyoruz. Rehavete kapılmadan son dakikaya kadar yüksek motivasyon ve konsantrasyonla bu deplasmanı kazasız atlatmak ve bir sonraki maça hazırlanmak istiyoruz. 

AVANTAJ ELİMİZDE

Öte yandan kıyasıya bir mücadele içine girdiğimiz rakiplerimizin aldığı sonuçları takip etmek ve hesap yapmak yerine kendi kaderimizi kendimiz tayin etmeyi yeğliyoruz. Şimdilik avantaj kısmen de olsa bizim elimizde. Bunu iyi değerlendirip sezon sonunda camiamızı mutlu etmeyi hedefliyoruz. 

Şu an için hepimizin yapması gereken tek şey oynayacağımız en yakın maça odaklanmak olacaktır. Karabük maçını kazandıktan sonra inşallah Göztepe maçı için hazırlıklarımıza hemen başlayacağız. O maç üzerine konuşmak için çok erken. Önce önümüzdeki kritik maçı kazanalım, bir sonraki hafta da 42 bin taraftarımızla final maçına çıkalım. 

Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Kalan maçlarda bize yetecek puanı toplayacaklarına olan inancımız sonsuz. Birlik olup bu zorlu sürecin üstesinden geleceğiz.”