Kenan Sofuoğlu şimdi de evlat acısı  yaşıyor

Kenan Sofuoğlu şimdi de evlat acısı yaşıyor

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun çocuğu Hamza Sofuoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Mart ayında dünyaya gelen ve 2 Mayıs'ta Alanya'da beyin kanaması geçiren Hamza bebek, İstanbul'da özel bir hastanede ameliyat edilmişti. Milli Motosikletçi Kenan Sofuoğlu, bir süre önce hastaneye kaldırılan oğlu için Türk halkından dua istemişti. 2 aydır yoğun bakımda tedavisi süren Hamza bebek, yaşamını yitirdi.

Kenan Sofuoğlu'nun Facebook hesabından yapılan açıklamada, beyin kanaması geçiren ve bir süredir yoğun bakım tedavisi gören oğlu Hamza Sofuoğlu'nun hayatını kaybettiği belirtirdi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Kenan Sofuoğlu'nun evladı Hamza Sofuoğlu bugün itibariyle Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Cenaze namazı bu akşam 18:00'da Sakarya Akyazı Büyük Camii'nde kılınacak ardından aile kabristanına defnedilecektir."İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn - Şüphesiz Biz Allah’tan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz O’nadır. / Bakara 156.”" 

20150726aw485735_02[1].jpg

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NDAN TAZİYE TELEFONU

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 4 aylık bebeğini kaybeden milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nu telefonla arayarak taziyelerini iletti. Başbakanlık'tan yapılan açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nu arayarak 4 aylık bebeğini kaybetmesi nedeniyle başsağlığı dilediği belirtildi.

 

 

31 YAŞINDA: HAYATI ACILARLA DOLU

1999'da Marmara Depremi'nde Adapazarı'ndaki evleri çöktü. Aile enkazdan sağ çıktı ama 15 komşuları öldü. Baba İrfan Sofuoğlu'nun motosiklet tamirciliğiyaptığı dükkanı da yıkıldı. Baba ve 3 oğlu 20 gün içinde dükkanı onardı. 3 kardeş babalarının teşvikiyle motosiklet yarışlarına girmeye başladı. 2001'deki Balkan Şampiyonası'nda Sinan birinci, Kenan ikinci, Bahattin üçüncü oldu.

ARKA ARKAYA 4 ÖLÜM



Bahattin 2002'de otomobil kazasnıda, Sinan 2008'de İzmit Motosiklet Pisti'nde antrenman sırasında öldü. İki oğullarını kaybeden aile, artık Kenan'ın yarışmasını istemiyordu. Kenan aileyi ikna ekip pistlere döndü. Dünya şampiyonlukları kazanmaya başladı. Ama şanssızlıklar ailenin peşini bırakmak bilmiyordu. 2011'de baba 59 yaşında öldü. Çok geçmeden Sofuoğlu, 'elinde büyüdüm' dediği babaannesi Gülizar Sofuoğlu'nu kaybetti.

BİN ÇOCUKTA BİR OLUYOR



Kenan Sofuoğlu, menejeri Hollandalı Julia Looman ile 2014'te evlendi. 14 Mart'ta Hamza doğdu. 2 Mayıs'ta Alanya'da ailece tatil yaparlarken, binde bir görülen durum yine onun başına geldi ve 48 günlük Hamza, beyin kanaması geçirdi. Hamza bebek, ambulans uçakla İstanbul'a taşınıp ameliyat edilmişti.

copyright_aabadoluajansi_2015_20150726161812[1].jpg