Kenan Işık'ın sağlık durumu

Kenan Işık'ın sağlık durumu

ANKARA (AA) - Beyin kanaması sonucu yaklaşık 4 aydır tedavi gören tiyatro sanatçısı Kenan Işık'ın, rehabilitasyon tedavisi almak üzere Almanya'ya gidebilmesi için transferinin Sağlık Bakanlığına...

ANKARA (AA) - Beyin kanaması sonucu yaklaşık 4 aydır tedavi gören tiyatro sanatçısı Kenan Işık'ın, rehabilitasyon tedavisi almak üzere Almanya'ya gidebilmesi için transferinin Sağlık Bakanlığına ait ambulansla gerçekleştirildiği bildirildi.

Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, sanatçı Işık'ın tedavisinin devamı için Bakanlığa ait ambulans uçakla, bugün Atatürk Havalimanından saat 11.00'da alındığı ve Türkiye saatiyle 13.25'te Almanya'daki Friedrichshafen Havalimanına ulaştırıldığı belirtildi.

Işık'ın, Almanya'nın Baden Württemberg eyaletinin Freidrichshafen kentindeki özel bir merkeze naklinin sağlandığı ifade edilen açıklamada, sanatçının burada nörorehabilitasyon tedavisi göreceği kaydedildi.

Açıklamada, sanatçının 21 Mart'ta düşme sonrası beyin kanaması geçirdiği ve İstanbul'da özel bir hastanede tedavi gördüğü anımsatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı