Kemoterapi ile kaybettiği kaşlarına yeniden kavuştu

Beyşehir Kadın Dayanışma Derneği'nin öncülüğünde, kemoterapi gören kadınlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ücretsiz kaş uygulaması gerçekleştirildi.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde kanser tedavisi gören ve kemoterapi nedeniyle kaşlarını kaybeden Şehriban Demiş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadın dayanışmasıyla yeniden kaşlarına kavuştu. Beyşehir Kadın Dayanışma Derneği, kanser tedavisi gören hastalar için örnek bir proje yürüterek iş birliği sağladı. Beyşehir'deki bir güzellik ve estetik merkezi, derneğin teklifi üzerine her yıl 8 Mart'ta kemoterapi gören kadınlar için ücretsiz kıl tekniği ile kaş işlemi uygulamaya başladı.

Ev hanımı Şehriban Demiş, Kemoterapi sebebiyle kaşlarını kaybetmenin hüznünü yaşarken, Kadınlar Günü'nde bu özel uygulamadan yararlanan ilk kişi oldu. Derneğin yürüttüğü projeyle kaşlarına yeniden kavuşmanın heyecanını yaşayan Demiş, işlemin ardından aynaya baktığında mutluluk gözyaşları döktü.

kas.jpg

Projeye destek veren güzellik salonu sahibi Gülhan Karataş, Beyşehir Kadın Dayanışma Derneği'nin bu anlamlı projeye öncülük etmesinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kemoterapi gören kadınlara yönelik ücretsiz kaş uygulamasını gelecek yıllarda da geleneksel hale getirmek istediklerini belirtti.

Şehriban Demiş, kanser tedavisi sürecinde yaşadığı zorluklara rağmen, dernek ve güzellik salonunun desteğiyle yeniden umut bulduğunu ve bu dayanışmanın değerini gördüğünü dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.