Kemer terfi sınavı yapıldı

Kemer terfi sınavı yapıldı

Selçuklu Vali İnsan Dede İmam Hatip Ortaokulunda, Judo Kemer terfi sınavına katılan ve başarılı olarak bir üst kemere yükselen öğrencilere sertifikaları dağıtıldı

 

            Selçuklu Vali İhsan Dede İmam Hatip Ortaokulunda, judo kemer sınavı, Judo Konya İl Temsilcisi Hüsamettin Çelik ve Abdülkadir Coşkun nezaretinde geçtiğimiz ay içerisinde gerçekleştirilmişti. Çok sayıda öğrencinin katıldığı Judo Kemer Terfi sınavında başarılı olan öğrenciler bir üst kuşağa terfi ettiler.

Judo Kemer terfi sınavında başarılı olan öğrencilere okul çok amaçlı spor salonunda yapılan bir törenle sertifikaları Okul Müdürü Halis Peker, Beden Eğitimi Öğretmeni Abdülkadir Coşkun, yardımcıları ve Gazeteci ve Basın Danışmanı Muhammet Kencik tarafından verildi.

            Okul Müdürü Halis Peker, “ Okul’da eğitim-öğretimin yanı sıra, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere büyük önem veriyoruz. Okulumuzda gerçekleştirilen Judo Kemer Terfi sınavında başarılı olarak bir üst kemere yükselen judocu öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum”dedi.