Kelebek’ten gençlere özel kampanya

Kelebek’ten gençlere özel kampanya

Özel Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni eğitim öğretim yılını kutladı

Dinamizmi yansıtan çizgilere ve modüler ünitelere sahip ‘yeni nesil genç odaları’ ile gençlere özel yaşam alanları kuran Kelebek; ‘Genç odası sizden yatağınız bizden’ kampanyasıyla, 6 seriden birini tercih eden müşterilerine, 445 TL değerinde MedTheraphy yatak hediye ediyor. 

Türkiye'de modüler mobilya denince akla gelen ilk marka olan Kelebek Mobilya, aynı zamanda ilk çocuk ve genç odasını üreten marka olarak, gençlerin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılayan seriler üretmeye devam ediyor. Trendleri belirleyen iddialı koleksiyona sahip olan Kelebek; ürün gamında her zaman özel bir yer tutan genç odalarını, yeni nesil ürünlerle hayata geçiriyor.

KELEBEK’İN KENDİNE HAS ÇİZGİSİ, DOĞAL RENKLERLE ODALARA YANSIYOR

Yenilik ve tasarım alanındaki gücünü 80 yıllık deneyimle kazanan Kelebek’in kendine has çizgisi, yumuşak ve doğal renklerle genç odalarına da yansıyor. Kelebek, çocuk ve gençlerin bir odadan bekledikleri her şeyi, yenilikçi tasarımlarıyla karşılamayı hedeflerken, fonksiyonel ve modüler üniteleri ile gençlerin hayatını kolaylaştırarak, sektörde fark yaratıyor. 

7’DEN 17’YE, UZUN YILLAR KULLANIM KOLAYLIĞI

Kelebek, 6 seriden oluşan genç odası koleksiyonunu oluştururken; 7’den 17 yaşına kadar kullanım kolaylığı sunan estetik ve dayanıklı modellerle, her zaman çocuk ve gençlerin ilk tercihi olmayı hedefliyor.

Çocuk ve gençler için özel yaşam alanları yaratan Kelebek, ‘Genç odası sizden, yatağınız bizden’ kampanyası ile gençlerin hayallerini gerçekleştiriyor. Kelebek, bu avantajlı kampanya çerçevesinde 6 seriden birini tercih eden müşterilerine, 445 TL değerindeki MedTheraphy yatak (100x200 cm) hediye ediyor. İşte Kelebek’in hayata geçirdiği yeni nesil genç odaları;

GENÇ ODALARINDA SAĞLIKLI ÜRÜNLER

Kelebek’in tüm ürünleri gibi genç odası koleksiyonunun tamamı, insan sağlığını tehlikeye atmayan ve çevre faktörünü ön planda tutan Avrupa Kalite Standardı’na uygun malzemeler kullanılarak üretiliyor.