Keçiören'den Seydişehir’e Ziyaret

Keçiören'den Seydişehir’e Ziyaret

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Seydişehir’e ziyarette bulundu.

Kardeş Şehir Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile birlikte pazaryerinde başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.

Keçiören Belediyesi ile Seydişehir Belediyesinin kardeş şehir olduğunu ifade eden Keçiören Belediye Başkanı AK, kardeşliğin daim olması temennisinde bulundu.

Daha önceleri üzeri kapatılan ve diğer kısımları kapatılmayan pazaryerinin geri kalan kısımları Keçiören Belediyesi ve Seydişehir Belediyesinin ortak çalışmaları ile kapatılarak esnafların ve vatandaşların rahat alışveriş yapması sağlanacak.

İki belediye arasındaki kardeşlik noktasında projelerin paylaşıldığı kaydeden Belediye Başkanı Mustafa Ak; ‘’Seydişehir Belediyesi ile birlikte önceden kapatılan ve bazı bölümleri kapatılmayan pazaryerimizin geri kalan kısımlarını kapatarak esnaf ve vatandaşlarımızın daha rahat alışveriş yapmalarını sağlayacağız’’şeklinde konuştu.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal;’’belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla örnek olan Keçiören Belediyemiz ile hizmet ve çalışmalarımız devam edecek. Pazaryerimizin kapatılmayan bölümlerini kapatılması noktasında bizlere yardımlarını esirgemeyen Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum ‘’dedi.