Kazdağları'nda kaybolduğu iddia edilen orman işçisini arama çalışmaları sürüyor

Kazdağları'nda kaybolduğu iddia edilen orman işçisini arama çalışmaları sürüyor

ÇANAKKALE (AA) - Kazdağları'nın Bayramiç ilçesi sınırları içinde kalan bölgede kaybolduğu iddia edilen orman işçisini arama çalışmaları sürüyor.Orman İşletme Müdürlüğüne kışlık...

ÇANAKKALE (AA) - Kazdağları'nın Bayramiç ilçesi sınırları içinde kalan bölgede kaybolduğu iddia edilen orman işçisini arama çalışmaları sürüyor.

Orman İşletme Müdürlüğüne kışlık yakacak odun kesimi yapmak için 23 Kasım'da Evciler köyüne yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki Manda Yalağı bölgesine giden ve buradaki barakadan kaybolan Halil Cen'i (39) arama çalışmaları devam ediyor.

Jandarmanın arama köpekleri ile katıldığı çalışmalara, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ekipleri de destek veriyor.

Şu ana kadar yapılan çalışmalarda Cen'e ulaşılamadı.

Mustafa Taşkın ve Halil Cen, Orman İşletme Müdürlüğüne kışlık yakacak odun kesimi yapmak için 23 Kasım'da Evciler köyüne yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki Manda Yalağı bölgesine gitmiş, Cen ile 1 gün çalıştıktan sonra bölgede kaldıkları barakadan ayrılıp, yiyecek ve içecek almak için köye giden Taşkın, tekrar barakaya döndüğünde tüm aramalarına rağmen Cen'e ulaşamamıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı