"Kazançlı Kasko" şimdi de Garanti.com.tr'de

"Kazançlı Kasko" şimdi de Garanti.com.tr'de

İSTANBUL (AA) - Garanti'nin "En uygun fiyata" kasko yaptırma imkanı sunan Kazançlı Kasko'ya artık garanti.com.tr adresinden de erişilebiliyor.Banka açıklamasına...

İSTANBUL (AA) - Garanti'nin "En uygun fiyata" kasko yaptırma imkanı sunan Kazançlı Kasko'ya artık garanti.com.tr adresinden de erişilebiliyor.

Banka açıklamasına göre, Garanti Bankası, Eureko Sigorta iş birliğiyle Kazançlı Kasko ürününü garanti.com.tr'den de sunmaya başladı. Daha önce Garanti İnternet ve Garanti Cep üzerinden satışına başlanan ve büyük ilgi gören Garanti Kazançlı Kasko'dan, Garanti müşterisi olsun veya olmasın isteyen herkes faydalanabiliyor, tüm banka kartlarıyla işlem yapmak da mümkün oluyor.

Garanti.com.tr üzerinden parolaya ihtiyaç duyulmadan alınabilen Garanti Kazançlı Kasko, kişişelleştirilebilen teminat özelliğiyle önemli fiyat avantajı sağlıyor. Müşteriler, kendi ihtiyaç ve isteklerine uygun teminat ve ek özellikleri belirleyerek fiyat avantajı elde ederken, kişiye özel kaskoya sahip olabiliyor.

Garanti.com.tr üzerinden kolay ve hızlı şekilde kaskolarını yaptırabilen araç sahipleri, 1 yıl boyunca BP'den yapacakları tüm yakıt harcamalarında yüzde 3 hediye yakıt kazanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, şunları kaydetti:

"Garanti Bankası'nın, müşterilerine her zaman hayatı kolaylaştıracak ve değer yaratacak yenilikçi ürünler sunma felsefesiyle hayata geçirdiği Garanti Kazançlı Kasko ürünümüzü, garanti.com.tr kanalı üzerinden de satışa çıkardık. Artık tüketiciler, garanti.com.tr aracılığıyla da avantajlı kasko şartlarından ve kendilerine özel kasko yaptırma imkanından faydalanabilecekler.

Kasko almayı planlayan tüm araç sahiplerinin, garanti.com.tr'yi ziyaret etmeleri ve yararlanacakları özel avantajları öncesinde incelemelerini tavsiye ediyoruz. Önümüzdeki dönemde bu tarz yenilikçi ürünlerle müşterilerimizin hayatını kolaylaştırıp değer yaratmayı sürdüreceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :