Kazan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısı

Kazan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısı

ANKARA (AA) - Kazan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 24'üncü olağan genel kurul toplantısı yapıldı.Fidantek İş Merkezi'nde düzenlenen...

ANKARA (AA) - Kazan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 24'üncü olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Fidantek İş Merkezi'nde düzenlenen genel kurul toplantısına, Kazan Kaymakamı Murat Duru, Halk Bankası Kazan Şube Müdürü Gökhan Fırat, bölge birliğine bağlı çevre ilçelerin kooperatif başkanları ile esnaf ve sanatkarlar katıldı.

Divan başkanlığını Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci'nin yaptığı toplantıda, faaliyet raporu, bilanço, gelir-gider ve denetim kurulu raporları müzakere edilerek oy birliğiyle karara bağlandı.

Toplantıda konuşan Kazan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Gökdemir, Ankara Bölge Birliğine bağlı 98 kooperatif arasındaki birinci sınıf 10 kooperatiften biri olduklarını belirterek, kooperatifin 571 ortağı bulunduğunu ve 2015 yılı sonu itibarıyla 25 milyon 826 bin lira kredi kullandırdıklarını söyledi.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkan Vekili de olan Cebeci ise toplantı sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, Doğu Anadolu'daki bazı illerde yaşanan terör olaylarından en çok etkilenen kesimlerden birinin esnaflar olduğunu dile getirerek, mağdur olan esnafın kredi borçlarının ertelenerek yeniden yapılandırılması konusunda merkez Birliği TESKOMB'un gerekli çalışmaları yürüttüğünü ifade etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :